Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau, situat la doar 3 minute de parc, la etajul al 2-lea, intr-un imobil ce are un regim de inaltime de S+P+5 si a fost construit in anul 2008. Blocul a fost inaltat din caramida si cadre beton cu o structura de rezistenta impresionata.

Camerele sunt foarte inalte avand 2.90 h si luminoase cu o compartimentare de interior realizata din caramida cum rar intalnesti la blocurile noi construite dupa 2010. Apartamentul are o suprafata utila de 131 mp, fara balcoane si o suprafata totala de 193 mp (inclusiv parti comune, inclusiv garaj). Livingul este punctul forte al acestei oferte imobiliare deoarece are o suprafata utila de 50 mp este foarte luminos, spatiul este generos, in forma dreptunghiulara oferind posibilitatea posibilitatea sa-l mobilezi asa cum doresti, asa cum trebuie sa arate o camera de zi, cu loc de recreere, de luat masa si o eventuala zona de lucru. Dormitoarele, trei  la numar sunt si ele destul de mari cu suprafete cuprinse intre 17 mp si 21 mp. Dormitorul matrimonial are baie proprie cu cabina de dus, celelalte doua dormitoare fiind deservite de o baie comuna de 6 mp cu cada cu hidromasaj. Vanzare apartament 4 camere Herastrau cu bucataria mobilata si utilata si 1 loc de parcare in garajul interior inclus in pret. Incalzirea apartamentului se face cu centrala proprie de apartament, de altfel proprietatea este contorizata separat atat la gaz cat si apa respectiv electricitate. Aerul conditionat este centralizat, prin ventiloconvectoare in fiecare camera. Pretul de vanzare este de 265.000 Euro cu loc de parcare inclus in pret.
Apartament 4 camere situat la cateva minute de Clubul Diplomatic, Parc Herastrau, Bordei, Bucharest Business Park, Promenada mall, Embassy Park, Quattro Stagioni, La Fattoria, La Brasserie, Hard Rock Cafe, Tete-a-Tete, La Gondola, Farmacii Helpnet, Sensiblue, Baneasa Shopping City, Metro, Selgros, Hotel Pullman, Ramada Nord, statia de metrou Aurel Vlaicu, autobuz 301, Tramvaiul 5, etc.

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

4 rooms apartment for sale, close to Herastrau Park, with surface 193 sqm, living room 50 sqm, 2 bath, situated in a new building from 2008, fully furnished kitchen with Berloni furniture, individual heating system, underground parking place included in the price, no big administration fees! Best price!

Pentru poze si detalii suplimentare vanzare apartament 4 camere Herastrau accesati link-ul:
www.casatransimob.ro/oferta/apartament-4-camere-24222.html

Pentru Vizionari va sta la dispozitie Agent Imobiliar Departamentul Rezidential Maria Bogdan Cristian
Adresa Agentie: Aviatiei SECTOR 1 – Str. Smaranda Braescu, nr 5.
Birou: 031.425.70.27
Mobil: 0732.009.391
Email: bogdan@casatransimob.ro
Web: www.casatransimob.ro ( oferte actualizate zilnic )
Casa Transimob Agentie Imobiliara Herastrau

apartament nou de 4 camere in Herastrau disponibil la vanzare

apartament nou de 4 camere in Herastrau disponibil la vanzare

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Vanzare apartament 4 camere Herastrau

Leave a Reply