Apartament 4 camere de inchiriat Cotroceni

Apartament 4 camere de inchiriat Cotroceni

Apartament 4 camere de inchiriat Cotroceni

Apartament 4 camere de inchiriat Cotroceni

Apartament 4 camere de inchiriat Cotroceni, amplasat in apropiere de Pod Cotroceni, Soseaua Cotroceni, Gradina Botanica, situat la etajul 4 al unui imobil nou, construit in anul 2006, cu finisaje moderne, geam termopan, aer conditionat, centrala proprie.
Apartamentul este spatios, avand o camera de 43 mp., 3 birouri de 14 respectiv 12 mp., terasa de 16mp., spatiu de depozitare si se inchiriaza nemobilat.
Apartamentul este pretabil pentru birouri, firme, cabinete, ONG-uri, mediatori, avocati.
Imobilul iese din tiparul zonei Cotroceni, unde avem constructii datand inainte de inceputul anului 1900 cum sunt: Gradina Botanica, Facultatea de Medicina, biserica Sf. Elefterie, Palatul Cotroceni si Facultatea de Medicina Veterinara, deoarece este o constructie noua, din anul 2006, acesta oferind siguranta de care este nevoie.

Apartament de inchiriat Cotroceni

Apartament de inchiriat Cotroceni

Apartamentul, prin amplasarea lui, ofera acces facil catre mijloace de transport cum ar fi : cca. 5 minute pana la statia de metrou Eroilor si cca. 2-3 minute pana la celalte mijloace de transport in comun aflate pe Splaiul Independentei dar si catre Academia Militara, Palatul Cotroceni, Casa Poporului, Centrul Istoric, Piata Unirii, Teatrul National, Teatrul Foarte Mic, Universitatea de Arhitectura, Spitalul Coltea, Colegiul National Spiru Haret.
In zona Cotroceni gasim totodata si nenumarate magazine, cafenele, baruri, restaurante, supermarketuri Mega Image, farmacii si alte mijloacele de transport in comun.
Pretul de inchiriere al apartamentului este de 850 de EURO/luna.

Link detalii suplimentare apartament 4 camere de inchiriat Cotroceni:www.casatransimob.ro/oferta/apartament-4-camere-28567.html
Alte oferte similare:
http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-4-camere-29980.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-4-camere-21717.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-5-camere-16725.html

4 camere de inchiriat Cotroceni

4 camere de inchiriat Cotroceni

Leave a Reply