Inchiriere apartament 4 camere Herastrau 900 Euro

Va oferim spre Inchiriere apartament 4 camere Herastrau 900 Euro, situat pe strada Virgil Madgearu, Bucuresti, sector 1, care are acces atat din Soseaua Nordului cat si din Nicolae Caramfil (Gh. Simionescu). Acesta se afla la doar 3 minute de mers pe jos de Parcul Herastrau si de numeroasele restaurante si cafenele selecte aflate pe aceasta parte a parcului.

Inchiriere apartament 4 camere Herastrau 925 Euro

Inchiriere apartament 4 camere Herastrau 900 Euro

Inchiriere apartament 4 camere Herastrau 900 Euro, situat la etajul doi intr-o cladire desfasurata pe Subsol, Parter plus 6 Etaje, construita in 2008, detinuta integral de catre un singur proprietar si ocupata pana in prezent numai de catre chiriasi. Apartamentele sunt inchiriate atat in scop rezidential cat si ca spatii pentru birouri, firme.

Apartament 4 camere Herastrau

Inchiriere apartament 4 camere Herastrau

Suprafata totala construita a apartamentului de 4 camere este de aproximativ 200 mp, avand 145 mp utili.

Apartamentul are un living cu zona de dining foarte spatios de 50 mp, 3 dormitoare sau camere generoase, 2 bai (una cu jacuzzi si una cu cabina de dus), dormitorul matrimonial avand baie proprie, 2 balcoane.

Vederea este mixta. Livingul are vedere pe fata, si este luminos in timpul zilei iar dormitoarele sunt pe spate oferind chiriasului liniste pentru odihna sau lucru.

Apartamentul este nemobilat, doar bucataria este echipata si utilata adecvat, cu mobilier Berloni, iar echipamentele aragazul, cuptor electric, hota, masina de salat rufe cu uscator si masina de spalat vase sunt Ariston. Se poate mobila complet la cerere in functie de necesitatile chiriasului si de destinatia viitoare a spatiului.

Incalzirea apartamentului se face prin centrala proprie marca Buderus si este individuala la fel ca celelalte utilitati contorizare separat (apa, electricitate), costurile fiind astfel minime atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, in functie de consumul fiecaruia. ( Vara cca. 100 RON lunar iar pe timp de iarna Max 350 RON). Aer conditionat este prezent in toate camerele printr-un sistem centralizat de ventiloconvectoare.In acest imobil nu exista mentenanta lunara pentru partile comune, aceste cheltuieli fiind suportate aproape in intregime de proprietarul blocului.

Paza si siguranta chiriasilor este asigurata de sistemul de supraveghere video a cladirii precum si de sistemul de alarma propriu spatiului.

Apartamentul beneficiaza de 1 loc de parcare in garaj si de 1 loc de parcare pentru musafiri, vizitatori. Optional se poate inchiria si al doilea loc de parcare in garaj.

Se inchiriaza si se preteaza atat pentru rezidenta cat si pentru birouri, firme si alte activitati comerciale.

Pentru mai multe detali accesati: www.casatransimob.ro/oferta/apartament-4-camere-24222.html
Detalii si vizionari pentru Inchiriere apartament 4 camere Herastrau 900 Euro:

Casa Transimob Agentie Imobiliara sector 1

Maria Bogdan Cristian (Agent Imobiliar – Departament Rezidential)

Sediu: Aviatiei-SECTOR 1 – Str. Smaranda Braescu nr 5.

Email: bogdan@casatransimob.ro

Mobil: 0732.009.391

Fix: 031.425.70.27

Web: www.casatransimob.ro ( Casa Transimob Agentie Imobiliara sector 1 – oferte actualizate zilnic! )

www.soseaua-nordului.ro
www.apartamente-herastrau.ro
www.apartamente-sector1.ro/

Leave a Reply