Inchiriere spatii de birouri in zona de Nord a Bucurestiului

Inchiriere spatii de birouri in zona de Nord a Bucurestiului

Inchiriere spatii de birouri in zona de Nord a Bucurestiului

Va retinem atentia cu o oferta de inchiriere spatii de birouri in zona de Nord a Bucurestiului, viz a viz de Ambasada Chinei.
Spatiile de birouri oferite au suprafete de 60 mp, 100 mp si 200 mp, compartimentate in 2 si 3 birouri cu baie si chicineta proprie, situate la etajul 3 si 4 al unei cladiri noui de birouri cu 4 nivele, construita in anul 2000. Cele de 100 mp ofera un spatiu open – space de 40 mp pretabil pentru sedinte sau activitati IT, call – center.
Imobilul beneficieaza de finisaje moderne si de calitate, cu geamuri mari care permit patrunderea luminii naturale in incaperi. Un avantaj suplimentar il constituie locul de parcare alocat fiecarui spatiu in parte.

birouri cu lumina naturala

birouri cu lumina naturala

Cladirea este bine pozitionata avand acces facil la mijloacele de transport in comun 112, 301, 5, 135 si la doar 7 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu ce face legatura directa cu centrul Bucurestiului. Se situeaza intr-unul dintre cele mai bune cartiere, unde se gaseste Parcul Herastrau, Parcul Bordei, Promenada Mall si numeroase supermarket-uri Mega Image, Carrefour Market, Angst, banci, farmacii.
Datorita arterelor principale cum ar fi B-dul Aviatorilor, Calea Floreasca, B-dul Barbu Vacarescu, Sos. Nordului accesul spre imobilul de birouri sau de la spatiu catre centrul Bucurestiului este facil tuturor angajatilor, clientilor si furnizorilor.
Este o oferta atractiva nu numai datorita pozitionarii, calitatii si facilitatilor oferite dar si datorita pretului de 6,5 euro/mp care in momentul de fata este cel mai mic din zona.
Detalii suplimentare spatii de birouri:
– 60 mp: www.casatransimob.ro/oferta/spatiu-birou-17604.html
– 100 mp: www.casatransimob.ro/oferta/spatiu-birou-21530.html
– 200 mp: www.casatransimob.ro/oferta/spatiu-birou-24990.html
Pentru vizionari va sta la dispozitie:
Iuliana Dragomir
Broker Imobiliar
CASA TRANSIMOB REAL ESTATE
Mobil: 0733.968.331
Birou: 031.425.70.27
Email: iuliana@casatransimob.ro
Web: www.casatransimob.ro

Leave a Reply