Inchiriere vila Dacia Tunari pretabila ONGuri fundatii organizatii

Inchiriere vila Dacia Tunari pretabila ONGuri fundatii organizatii

Inchiriere vila Dacia Tunari pretabila ONGuri fundatii organizatii

Inchiriere vila Dacia Tunari pretabila ONGuri fundatii organizatii, desfasurata pe parter si 2 etaje, cu o suprafata utila de 370 mp. Parter: garaj de cca 130 mp unde pot fi parcate 3 masini, spatiu ce poate fi folosit de asemenea si ca spatiu de depozitare; Etaj 1: suprafata 135 mp utili, compartimentat in 3 camere, bucatarie, 2 bai, 3 balcoane; Etaj 2: suprafata utila 135 mp, 3 camere, bucatarie, 2 bai, 3 balcoane. Detine o curte comuna ce se intinde pe o suprafata de 80 mp, amenajata cu pavele.

Vila din Dacia are finisaje, de calitate, parchet, gresie, faianta, termopan, 2 centrale una la etajul 1 si cea de a doua la etajul 2. Este o
researchpapernow.net constructie noua din anul 2004. Imobilul se inchiriaza nemobilat fiind astfel pretabil pentru rezidenta dar si pentru birouri, firme, activitati comerciale dar si pentru gradinita, afterschool, casa de avocatura, notariat, cabinet medical, psihologic, showroom, IT, consultanta, resurse umane, etc. Imobilul are o pozitie excelenta situat central, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, 5 minute de statia de metrou Stefan cel Mare, supermarketuri, Mega Image, Piata Gemeni, restaurante cum ar fi: Templul Soarelui, Marele Zid Chinezesc, etc.
Inchiriere vila Dacia Tunari pretabila ONGuri fundatii organizatii cu pretul de inchiriere de la 2000 euro + tva negociabil.

vila Dacia Tunari

vila Dacia Tunari

De asemenea va propunem si alte oferte cu vile de inchiriat din zona:
http://www.casatransimob.ro/oferta/vila-p-1-m-28501.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/vila-p-2-28499.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/casa-p-28999.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/vila-d-p-m-28700.html

Pentru mai multe informatii si vizionari va rugam sa ne contactati:
Iuliana Dragomir
Broker Imobiliar
CASA TRANSIMOB REAL ESTATE
Mobil: 0733.968.331
Birou: 031.425.70.27
Email: iuliana@casatransimob.ro
Web: www.casatransimob.ro

Leave a Reply