Inchirieri apartamente North Area Lake View

Inchirieri apartamente

Inchirieri apartamente

Inchirieri apartamente NORTH AREA LAKE VIEW prin agentia CasaTransimob.
Complexul NORTH AREA LAKE VIEW este situat in zona exclusivistă din Nordul Bucurestiului, una dintre cele mai vizate zone datorita numeroaselor facilitati, precum parcurile Herastrau, Bordei, restaurate si cluburi de lux ca Il Calcio, Fattoria, Trattoria, Casa di David, Quattro Stagioni, centre comerciale Băneasa Feeria, Promenada Mall, statia de metrou Aurel Vlaicu, supermarketurile Mega Image, Billa, Carrefour, aeroportul Băneasa.
Complexul NORTH AREA LAKE VIEW este unul dintre cele mai impresionante ansambluri rezidentiale, acesta detine o curte interioara de aproximativ 3000 mp care este amenajata cu fantani arteziene, un iaz cu pesti exotici si broscute testoase, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, gazon, si conifere. In incinta Ansamblului North Area Lake View este un supermarket foarte bine aprovizionat pentru necesitatile zilnice. Accesul in interiorul complexului către parcarea subterana se face pe baza de cartela, iar securizarea intrarii este completata de o receptie pazita permanent.

Oferte inchirieri apartamente NORTH AREA LAKE VIEW:
Apartamente 2 camere de inchiriat, mobilate si utilate modern, finisaje de lux, parchet, gresie, faianta, termopan, aer conditionat, cu locuri de parcare in garajul subteran, cu preturi cuprinse intre 850 si 950 euro.
www.casatransimob.ro/oferta/apartament-2-camere-25907.html
www.casatransimob.ro/oferta/apartament-2-camere-25885.html

Apartament 3 camere de inchiriat, semimobilat cu posibilitate de mobilare, compus din living, 2 dormitoare, 2 bai si terasa cu vedere panoramica spre gradina interioara a complexului, situate la etajul 5 din 9, finisat modern, la pretul de 1300 euro negociabil.
http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-25894.html

Oferte vanzari apartamente NORTH AREA LAKE VIEW:
Apartament 2 camere de vanzare, cu suprafetele de 70 mp construiti, bucatariile complet mobilate si utilate, situate la etajul 7 si respectiv 6, la preturi de 133.000 euro si 150.000 euro.
www.casatransimob.ro/oferta/apartament-2-camere-23980.html
www.casatransimob.ro/oferta/apartament-2-camere-19446.html

Pentru mai multe detalii despre Inchirieri apartamente NORTH AREA LAKE VIEW sau in vederea stabilirii unor vizionari puteti contacta agentul imobilar Iuliana Dragomir.

Tel: 0733.968.331
Email: iuliana@casatransimob.ro

Web: www.casatransimob.ro
www.apartamente-sector1.ro
www.soseaua-nordului.ro
www.apartamente-herastrau.ro

POZE COMPLEX NORTH AREA LAKE VIEW

North Area Lake View

North Area Lake View

Inchirieri apartamente North Area Lake View

Inchirieri apartamente North Area Lake View

agentia CasaTransimob

agentia CasaTransimob

Inchirieri NORTH AREA LAKE VIEW

Inchirieri NORTH AREA LAKE VIEW

apartamente NORTH AREA LAKE VIEW

apartamente NORTH AREA LAKE VIEW

 

Leave a Reply