Kiseleff o zona rezidentiala de lux

Kiseleff o zona rezidentiala de lux

Kiseleff o zona rezidentiala de lux Kiseleff o zona rezidentiala de lux

Kiseleff o zona rezidentiala de lux care este vizata atat de expati, angajati ai companiilor multinationale, dar si de oamenii de afaceri din tara datorita faptului ca este una dintre putinele zone rezidentiale inconjurata de parcuri si totodata cu acces facil catre centrul orasului, Șoseaua Kiseleff fiind o arteră importanta a municipiului București care face legatura intre partea de nord a orașului si zona centrala.
In cartierul Kiseleff oferta este limitata si se inchiriaza destul de repede imobilele noi, modern, dar si cele din perioada interbelica, ce pastreaza farmecul vremurilor de demult datorita arhitecturilor impresionante. Preturile variaza foarte mult in zona, diferenta fiind facuta in special de vechimea, suprafata si finisajele spatiilor. Cel mai impresionant ansamblu rezidential din zona este Complexul Alia. Acesta are nenumarate facilitati: 2 piscine una pentru adulti si alta pentru copii, sala de fitness, jacuzzi, sauna, spatiu de joaca, consultanta design interior, paza 24/7. Aici se gasesc spre inchiriere apartamente de la 2 camere pana la 5 camere (tip duplex), cu suprafete cuprinse intre 90 mp si 250 mp, iar preturile variaza de la 1000 de euro pana la 3500 de euro, in functie de conditii, mobilier, etc..
Apartamentele situate in blocurile vechi din zona au in general intre 2 si 4 camere, iar preturile la inchiriere sunt intre 350 de euro si 700 de euro maxim. Pentru imobilele amplasate in vile interbelice valoarea chiriei porneste de la 500 de euro si ajunge undeva la 1000 de euro, deoarece sunt mai deosebite, impunatoare, au suprafete mult mai generoase fata de un apartament standard.
Kiseleff este o zona exclusivista in care gasesti tot ceea ce ai nevoie: magazine, restaurante, cafenele, cofetarii, baruri, supermarket-uri, farmacii, banci, patiserii, gradinite, cabinete medicale, mijloace de transport in comun, spital, oficiu postal, scoala, piata agroalimentara. Pentru straini sau pentru cei care calatoresc foarte mult in interes de serviciu este un avantaj mare faptul ca aeroportul Henrry Coanda se afla la cca. 10 minute de mers cu masina.
Regasim aici si puncte turistice foarte importante precum: Muzeul Geologic Național, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeul Țăranului Român, Bufetul din Șoseaua Kiseleff, Restaurantul și Hotelul Triumf, Arcul de Triumf, Casa lui Nicolae Titulescu, Muzeul Satului, Parcul Kiseleff si Parcul Herăstrău (cu multe restaurante, terase, locuri de joaca pentru copii, piste amenajate special pentru biciclisti, spatiu pentru targuri si evenimente, teren de forbal, patinoar, tenis, tarcuri special amenajate pentru caini, etc.).

– Apartamente de inchiriat Kiseleff: http://casatransimob.ro/oferte/inchirieri-apartamente-in-kiseleff-116066-0–4.html
– Vile de inchiriat Kiseleff: http://casatransimob.ro/oferte/inchirieri-case-vile-kiseleff.html
– Birouri de inchiriat Kiseleff: http://casatransimob.ro/oferte/inchirieri-spatii-birouri-kiseleff.html

Kiseleff o zona rezidentiala de lux – Pentru mai multe detalii zi vizionari va sta la dispozitie:
Ramona Serbanica Broker Imobiliar
Sediu Agentie: Cartier Aviatiei, Smaranda Braescu nr 5, sector 1, Bucuresti
Fix/Fax: 031/425.70.27 (28)
Mobil: 0733.968.332
Email: ramona@casatransimob.ro
Web: www.casatransimob.ro / www.apartamente-herastrau.ro ( Casa Transimob Agentie Imobiliara Zona de Nord a Bucurestiului – oferte actualizate zilnic! )

Leave a Reply