Lacul Tei una dintre cele mai dezvoltate zone

Parcul Circului

Parcul Circului

Complex Rezidential din Lacul Tei

Complex Rezidential din Lacul Tei

Lacul Tei una dintre cele mai dezvoltate zone din Bucuresti, cu o suprafata de 138 de hectare pe care se gasesc 36 de strazi, totalizand o lungime de circa 12 km. Este o zona populata inca din cele mai vechi timpuri avand in imediata apropiere raul Colentina.
De-a lungul timpului au fost realizate sapaturi in cartier, ce atesta urmele unor asezari care se presupune ca ar fi din epoca bronzului. Aici au fost descoperite si locuinte dacice si daco-romane ce dau dovada ca istoria cartierului a inceput cu mult timp in urma.
Constructia Parcului Tei a inceput in 1948, amenajandu-se aici un spatiu verde de 9 hectare, pe terenurile care pana atunci erau destinate gropilor din spatele fabricii de caramida ‘Tonola’ (unde e pozitionat acum Parcul Circului). Spatiul a fost inainte foarte populat de tei, astfel tot cartierul si lacul au fost numite generic “Tei”, denumire ce a ajuns inclusiv o expandare a strazilor din vecinatate: Ghica Tei, Ramuri Tei, etc.
Cartierul Tei este o zona complexa unde intalnim o gama larga de oferte imobiliare, de la casele vechi tip duplex, dar cu o arhitectura deosebita, la vile noi impunatoare. Imobile de garsoniere au fost construite special pentru studentii facultatii de Constructii, situata pe str. Lacul Tei, de 4 si 10 etaje mixte, dar si imobile noi individuale sau complexe rezidentiale cum ar fi Complex Emerlad, Complex Central Park, si Complex Lacul Tei.
Datorita acestui fapt, intalnim cereri atat din partea studentilor, cat si a oamenilor de afaceri, mai ales expati, ce cauta luxul si vederile panoramice oferite de complexele rezidentiale din zona.
Preturile variaza asftel destul de mult, daca garsonierele sunt in jur de 200 euro, apartamentele in imobilele vechi pot ajunge la 700 euro pentru un apartament de 4 camere. Cele mai intalnite sunt apartamentele de 2 si 3 camere ce au preturi cuprinse intre 350 euro si 600 euro pe luna, diferenta facand-o finisajele, suprafata si mobilierul. Vilele vechi din zona au perturile de chirie intre 800 euro si 1500 euro, iar chiria pentru vilele noi poate creste si pana la 4000 euro pe luna.
Unul dintre cele mai vizate complexe ale zonei este complexul Emerald, situat langa clubul exclusivist Bamboo. Complexul are o vedere panoramica spre Lacul Tei, detine gradina interioara cu fantani arteziene, spatiu de joaca amenajat si securizat pentru copii, club de fitness, teren de squash cu echipamente performante, garaj subteran, securitate si monitorizare video 24/7. Aici gasim apartamente de la 2 la 5 camere, toate fiind pozitionate cu vedere catre lac, iar preturile pentru chirie pleaca de la 500 euro/luna si ajung pana la 2000 euro/luna. Interesant la acest proiect este si faptul ca au fost concepute si vile tip duplex, cu gradina proprie, acestea avand un pret de aproximativ 1000 euro/luna.
Langa parcul Circului gasim si complexul residential Central Park, un ansamblu ce dispune de un parc privat amenajat cu vegetatie, fantana arteziana si loc de joaca pentru copii, foarte avantajos fiind apropierea de statia de metrou Stefan cel Mare. Preturile chiriilor pentru apartamentele pe care le gasim in acest complex sunt cuprinse intre 500 euro/luna si 2500 euro/luna.
Este o zona ceruta si pentru ceea ce ofera. Este o zona inconjurata de parcuri si lacuri printre care putem aminti de parcul Tei, lacul Tei, Parcul Plumbuita, Parcul Circului, locuri de joaca pentru copii. De asemenea este o zona usor tranzitata datorita numeroaselor mijloace de transport in comun.
Cartierul Tei pune la dispozitie locuitorilor supermarket-uri, magazine, farmacii, banci, gradinite, facultate, si sa nu uitam ca este zona unde gasiti aproape toate cluburile de lux ale Bucurestiului cum ar fi Bamboo, Fratelii, Pescariu.

Lacul Tei una dintre cele mai dezvoltate zone Oferta imobiliata completa:

Inchirieri apartamente: www.casatransimob.ro/oferte/inchirieri-apartamente-barbu-vacarescu-tei-363525-0–4.html

Inchirieri vile: www.casatransimob.ro/oferte/inchirieri-case-vile-barbu-vacarescu-tei-363526-0–4.html

Inchirieri birouri: www.casatransimob.ro/oferte/inchirieri-spatii-birouri-barbu-vacarescu-tei-363529-0–4.html

Vanzari apartamente: www.casatransimob.ro/oferte/vanzari-apartamente-barbu-vacarescu-tei-363531-0–4.html

Vanzari vile: www.casatransimob.ro/oferte/vanzari-case-vile-barbu-vacarescu-tei-363527-0–4.html

Vanzari birouri: www.casatransimob.ro/oferte/vanzari-spatii-birouri-barbu-vacarescu-tei-363530-0–4.html

Contact pentru vizionari:
Dragomir Iuliana
iuliana@casatransimob.ro
Telefon 0733968331
Web: www.casatransimob.ro

Leave a Reply