ADAUGĂ ANUNȚUL / CEREREA

ADAUGĂ ANUNȚUL / CEREREA

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular şi un reprezentant al companiei noastre vă va contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili o întâlnire.

optimizat tableta.jpg
Recomandare Clienti.jpg

BIROURI ,,Lux si Eleganta"

BIROURI ,,Lux si Eleganta


LUX SI ELEGANTA LA KM 0 IN BUCURESTI - UNIVERSITATE

Suprafaţa totală a clădirii măsoară aproximativ 5.000 de metrii pătraţi. Clădirea este structurată pe patru niveluri, iar la parterul imobilul proprietarii au creionat recepţia şi un restaurant.Cladirea construita in anul 1877 a fost renovata si reconsolidata integral in 2013 cu finisaje de inalta calitate.





SPATII DISPONIBILE:

PARTER: 885 MP - DISPUNE DE O SALA MULTIFUNCTIONALA UNDE SE POT TINE SEDINTE, CONFERINTE, ETC.

ETAJUL 1/2/3 -  FIECARE ETAJ CU O SUPRAFATA DE 1036 MP - OPEN SPACE- NECOMPARTIMENTATE - 4 GR SANITARE + ZONA DE LUAT MASA.

ETAJUL 4 - LA ETAJUL 4 SI ULTIMUL AL ACESTEI MINUNATE CLADIRI AVEM O SUPRAFATA DE 1036 MP COMPARTIMENTATA IN 14 CAMERE CU 5 GR SANITARE SI DEASEMENI O ZONA DE LUAT MASA.


Pentru o lista de preturi si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin email sau direct la numarul de telefon 0733.968.332- broker imobiliar Ramona Serbanica.

 

Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii

Odată cu apăsarea butonului “Contacteaza" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.