5***** Ani de Imobiliare in Zona de Nord a Bucurestiului

Vrem sa incepem in primul rand cu un simplu ,,Multumim!”.
Da, va multumim celor care ne-ati fost alaturi si cu care am colaborat in aceasta perioada de 5 ani de cand activam pe piata imobiliara. Multumim celor cu care lucram de zi cu zi si deasemenea celui mai important partener al nostru ,,Clientul”, care ne-a acordat increderea necesara in a-l ajuta, a-l reprezenta si consilia in gasirea locatiei perfecte pentru el, familia lui, compania la care lucreaza, etc. Credem ca in toti acesti ani de imobiliare in zona de Nord am multumit pe toata lumea cu promptitudinea, profesionalismul, sinceritatea si corectitudinea noastra, astfel incat toate persoanele si companiile relocate ne vor recomanda si pe viitor asa cum au facut-o pana in prezent. Reclama cea mai buna este “Reclama Vie”. In acesti 5 ani nu putem sa spunem ca totul a fost roz, numai lapte si miere, ca in orice business ne-am confruntat si cu dificultati, cu lucruri mai putin placute, dar am reusit sa trecem cu bine si cu fruntea sus peste toate obstacolele care ne-au stat in cale, fara compromisuri si sa putem spune ca suntem linisti si mandrii deoarece totul se datoreaza numai muncii noastre si echipei noastre. Am crescut impreuna, ne-am dezvoltat si in fiecare zi am incercat sa invatam cate ceva nou, deoarece fiecare zi in acest domeniu, in imobiliare este diferita, cunosti oameni noi, locuri noi, te confrunti cu situatii diferite, deoarece toti suntem diferiti (agenti, clienti), fiecare avand alt caracter. Acesta este principalul lucru care te tine in alerta, nu te lasa sa te plictisesti de aceasta meserie, iti face viata mai palpitanta, nu se poate compara cu joburile din spatele biroului. Cred ca te dezvolti intelectual zi de zi, progresezi, inveti cate ceva despre mentalitate, caracter… nu cred ca exista o alta ocupatie in care sa  comunici zi de zi cu atatia oameni noi, diferiti,

Prima si cea mai importanta surpriza a acestui inceput de an pentru clientii nostrii dar si pentru noi :)  este lansarea noului site www.casatransimob.ro, o noua schimbare in viata noastra, un site mai bine optimizat, mai elegant si rafinat, unde clientul poate sa gaseasca cu usurinta orice informatie necesara in timp util, deoarece traim intr-o lume in care timpul conteaza, este cel mai important deoarece pentru nimeni nu este suficient. Multumim celor din Echipa imopedia.ro pentru seriozitate si pentru tot sprijinul acordat, pentru ca ne-au ajutat, ne-au inteles nevoile si ne-au dezvoltat ideile realizand proiectul nostru de care suntem foarte multumiti. Recomandam cu drag si cu incredere www.Imopedia.ro !

A doua surpriza este aceea ca incepand cu jumatatea anului 2012 echipa Casa TransImob va poate oferi informatii, oferte imobiliare si pentru zona Centrala si Ultracentrala a Bucurestiului. Nu faceam acest pas in largirea ariei de activitate, insa cerintele clientilor nostrii sunt importante pentru noi, ne-au incurajat, iar noi am ascultat, am analizat si am spus ,,DA! DE CE NU!?” Dorim sa fim la fel de buni si peste 5 ani asa cum am fost si suntem acum pe Zona de Nord, Centrala si Ultracentrala a Bucurestiului.

Multumim !

Leave a Reply