Ansamblul residential Central Park

Complex rezidential

Ansamblul residential Central Park

Ansamblul residential Central Park situat intr-una din cele mai linistite zone din centrul Bucurestiului ofera un spatiu generos de 28 000 de metri patrati si ofera tot confortul necesar adaptat vietii tumultoase dintr-o metropola moderna.
Materialele folosite si finisajele sunt de inalta calitate si va ofera garantia necesara familiei dvs. Complexul beneficiaza de locuri de parcare subterane pentru apartamentele de lux de 2 pana la 5 camere, precum si de un parc interior de 14 000 de metri patrati amenajat cu alei, fantani si spatii de joaca pentru copii. Securitatea este asigurata prin prezenta paznicilor la cele doua puncte de acces si de numeroasele camere de supraveghere. Intrarea se poate face doar pe baza cardului magnetic personalizat.

Ansamblu rezidential Central Park

Complex rezidential Central Park

In acest complex gasim o varietate larga de apartamente cu suprafete generoase si cu un standard ridicat al calitatii. Preturile apartamentelor variind de la 550 euro pentru cele de 2 camere si ajungand pana la 1500 euro pentru cele de 4 -5 camere.
In apropiere sunt situate magazine, supermaketuri, banci, farmacii si tot ce este nevoie pentru a usura viata cotidiana. De asemenea, un mare avantaj este vecinatatea cu Parcul Circului unde va puteti relaxa dupa o zi agitata.
Central Park este ideal pozitionat pentru oamenii de afaceri ce pot ajunge usor la numeroasele spatii de birouri din nordul Bucurestiului si Piata Victoriei. Mijloacele de transport in comun sunt usor accesibile, metroul aflandu-se la doar doua minute distanta.

Oferte cu apartamente de inchiriat in ansamblul residential Central Park:

http://casatransimob.ro/oferte/inchirieri-apartamente-in-barbu-vacarescu-349679-0–4.html

PENTRU OFERTE IMOBILIARE ZONA DE NORD ACCESATI: www.casatransimob.ro

Leave a Reply