Inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Park

Inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Park, pozitionat central, inconjurat de parcuri si lacuri precum parcul Circului, parcul Tei.cu acces facil in toate zonele de interes ale Bucurestiului, precum cafenelele din Dorobanti, muzeele din Kisseleff, etc.

Inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Park

Inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Park

Apartamentul este deosebit prin finisajele de calitate pe care le ofera, mobile moderna in culori calde, suprafata este generoasa 170 mp utili. A foat transformat din 4 camere obtinandu-se astfel un living spatios si luminous cu iesire pe terasa cu vedere panoramica spre parcul Circului, datorita faptului ca se afla la etajul 8 al unui imobil de 11 etaje. Apartamentul ofera caldura unui camin, luxul, confortul si asigura toate nevoile unei persoane atat in interiorul lui dar si in exterior datorita faptului ca se afla intr-un complex residential cu multiple facilitate precum locuri de joaca pentru copii, gradina, alei cu banci si spatii de relaxare, paza si supraveghere video non stop, locuri de parcare pentru oaspeti. Detine un loc de parcare subteran propriu, iar curtea interioara a complexului ofera numeroase locuri de parcare suplimentare.

Ce face din acest apartament o adevarata atractie este pozitionarea lui la doar 5 minute de statia de metrou Stefan cel Mare, la 2 minute de parcul Circului, 10 minute parcul Tei. De asemenea in zona se gasesc multe supermarketuri, Billa, Kaufland, Mega Image, mijloace de transport in comun, spitalul Colentina, stadionul Dinamo, clubul Bellagio.

Pret inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Parkporneste de la 1299 euro  pe luna negociabil.

Ansamblul rezidential Central Park

Ansamblul rezidential Central Park

Inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Park link pentru poze si detalii complete:

http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-26365.html

De asemenea va retinem atentia si cu alte propuneri pentru Inchiriere apartament 3 camere ansamblul rezidential Central Park si din zona:

http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-26468.html

http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-2-camere-26962.html

http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-26142.html

Pentru mai multe detalii sau o eventual vizionare va rog sa contactati agentul:

Dragomir Iuliana Broker Imobiliar
AGENTIE IMOBILIARA CASA TRANSIMOB
Adresa: Smaranda Braescu nr 5, Bl 1G, Sc 2, Etaj 2, Apt 23, sector 1, Bucuresti
Fix/Fax: 031/425.70.27/(28)
Mobil: 0733.968.331

Leave a Reply