Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park

Ansamblul rezidential Central Park

Ansamblul rezidential Central Park

Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park, situat in zona centrala a Bucurestiului, cu acces atat din Barbu Vacarescu cat si din Stefan cel Mare, 2 artere principale ale metropolei.
Este un apartament de lux de care va veti indragosti pe loc, datorita suprafetei generoase de 141 mp utili, luminii naturale ce patrunde prin geamurile mari, terasei unde va puteti relaxa dupa o zi istovitoare. Apartamentul are o vedere panoramica deasupra parcului Circului cat si a gradinii interioare a complexului fiind situat la etajul 10 al unui imobil de 11 etaje.
Apartamentul are un living spatios, dinning, 2 dormitoare, bucatarie, 3 bai si 2 terase, fiind transformat dintr-un apartament de 4 camere. Toate finisajele sunt de o inalta calitate, mobila este moderna, cu bun gust, culorile sunt deschise pentru a oferii spatiului si mai multa lumina si caldura. Detine un loc de parcare propriu in garajul subteran, iar curtea interioara a complexului ofera numeroase spatii suplimentare de parcare pentru oaspeti/vizitatori.

Apartament cu vedere panoramica catre parc

Apartament cu vedere panoramica catre parc

Pe langa confortul oferit apartament mai este un alt avantaj, acela de a fi situat in complexul rezidential “Central Park” care dispune de un parc privat amenajat cu vegetatie, fantana arteziana, loc de joaca pentru copii, alei cu bancute pentru recreere, citit, etc. Securitatea de care beneficiaza este maxima deoarece accesul in incinta ansamblului rezidential este controlat prin sisteme electronice de siguranta, 4 posturi de paza: 2 posturi fixe, amplasate la portile de acces, un post mobil de patrula si un post monitorizare video.
Pozitionarea ansamblului rezidential “Central Park” ofera locatarilor numeroase alte facilitate pentru ca este situat la doar 5 minute de statia de metrou Stefan cel Mare, la 2 minute de parcul Circului si in zona se gasesc supermarketuri, Billa, Kaufland, Mega Image, mijloace de transport in comun, spitalul Colentina, stadionul Dinamo, clubul Bellagio.

Pretul apartamentului porneste de la 1200 euro / luna, negociabil.

Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park

Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park

Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park – pozele si detaliile complete in link-ul de mai jos:

www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-26468.html

De asemenea va retinem atentia si cu alte propuneri din zona:

www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-26365.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-2-camere-26962.html
http://www.casatransimob.ro/oferta/apartament-3-camere-26142.html

Pentru mai multe detalii despre inchiriere apartament 3 camere complex Central Park sau o eventuala vizionare va rog sa contactati agentul:
Dragomir Iuliana
Broker Imobiliar
AGENTIE IMOBILIARA CASA TRANSIMOB
Adresa: Smaranda Braescu nr 5, Bl 1G, Sc 2, Etaj 2, Apt 23, sector 1, Bucuresti
Fix/Fax: 031/425.70.27/(28)
Mobil: 0733.968.331
E-mail: iuliana@casatransimob.ro
Web:www.casatransimob.ro
Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park
Inchiriere apartament 3 camere complex Central Park

Leave a Reply