SPATIU BIROURI DE 6 STELE

Spatiu Birouri de 6 stele

Spatiu birouri de 6 stele

Spatiu birouri de 6 stele dat spre inchiriere intr-o cladire monumentala, cu multa istorie in spate, situat in zona Centrala a Bucurestiului, exact la km 0. Cladirea a fost construita in secolul XlX, in anul 1867, perioada cand a functionat ca si hotel, clasat la cel mai inalt nivel dotorita confortului pe care il oferea si a facilitatilor puse la dispozitia clientilor.
Imobilul a fost restaurat atat interior cat si exterior, pastrandu-se arhitectura si eleganta vermurilor apuse, dar devenind in acelasi timp un spatiu actual, un spatiu de birouri de 6 stele pentru anul 2013.
Suprafata totala a cladirii masoara aproximativ 5.000 de metrii patrati. Cladirea este structurata pe patru niveluri, iar la parterul imobilului proprietarii au conturat receptia si un spatiu pretabil a fi amenajat ca si restaurant de lux.

Birouri de lux km 0

Birouri de lux km 0

Spatiile disponibile spre inchiriere sunt:
PARTER cu suprafata de 885 MP – ce dispune si de o sala multifunctionala unde se pot tine sedinte, conferinte.
ETAJUL 1/2/3 – fiecare etaj avand o suprafata de 1036 mp necompartimentata, cu 4 grupuri sanitare si zona de luat masa
ETAJUL 4 – este ultimul nivel al acestei minunate cladiri, cu o suprafata de 1036, compartimentata in 14 camere cu 5 grupuri sanitare si o zona de luat masa.

Birouri la km 0

Birouri la km 0

 

 

Pentru etajele 1 – 4 pretul spatiilor de birouri de 15 euro per mp, iar pentru cel al satiilor comerciale va rugam sa ne contactati prin email sau la numarul de telefon 0733.968.332 (broker imobiliar Ramona Serbanica) pentru a va da mai multe informatii.
Link oferta: http://www.casatransimob.ro/pagini/default-15.html

Leave a Reply