Unirii o zona ultracentrala

Unirii o zona ultracentrala

Unirii o zona ultracentrala


Unirii o zona ultracentrala ce cuprinde unul dintre cele mai importante si cele mai tranzitate artere rutiere ale capitalei, datorita faptului ca este situat chiar in centrul Bucurestiului – Bulevardul Unirii. Acesta mai este cunoscut ca fiind bulevardul cu fantani si are o lungime totala de 3 Km si a fost proiectat sa fie mai lung si mai lat, ca Champs-Elysees-ul parizian. Acesta porneste din Piata Alba Iulia si se sfarseste in Piata Constitutiei, in spatele careia se afla impunatoare Casa Poporului, denumita si Palatul Parlamentului, una dintre cele mai reprezentative si vizate obiective ale Bucurestiului.
Imobilele din aceasta zona au fost renovate complet dupa anul 1980, iar in paralel au fost construite obiective de mari dimensiuni si blocuri noi. Aceasta zona este vizata atat de straini cat si de cetatenii romani deoarece locatia ultracentrala ofera nenumarate avantaje si acopera toate necesitatile cotidiene ale locatarilor.
La bulevard sunt amplasate blocuri construite si date in folosinta dupa anul 1990, in care se gasesc apartamente mai spatioase si luminoase, cu terase de unde se poate vedea o priveliste de ansamblu asupra orasului. Zona este cautata atat de cei ce vor un apartament unde sa se simta cu adevarat acasa, dar si de cei ocupati care doresc sa poata ajunge usor in orice loc al Bucurestiului. Este ideala societatilor si angajatilor care vor sa isi desfasoare activitatea de birou intr-un mediu placut, tranzitat si facil, avand cele mai multe mijloace de transport (metrou, tramvai, autobuz, trolebuz, microbuz).
In zona ultracentrala Unirii putem gasi garsoniere, apartamente ce pornesc de la 2 pana la 7 camere, dar si duplexuri sau penthouse-uri ce ofera o suprafata generoasa si o vedere deosebita. Preturile de inchiriere variaza intre 300 si 900 de euro pentru locuintele situate in imobilele din anii ’90, diferenta fiind facuta de calitatea finisajelor si a mobilierului. In cladirile noi sumele platite pentru chirii pot ajunge pana la 2500 euro pe luna.
Exista o multitudine de spatii de birouri situate in cladiri de birouri, centre de afaceri cat si in vile si blocuri mixte. Acestea pot oferi suprafete intre 40 si 1800 mp, cu preturi de la 7 la 14 euro per metru patrat, fiind ideale pentru companiile mici, mijlocii sau multinationale.
Zona Unirii are o infrastructura sociala completa si de elita: scoli, gradinite, centre medicale importante, mall-urile “Unirea”, “Cocor”, cafenelele si restaurantele din faimosul centru istoric. Unirii o zona ultracentrala ce are o semnificatie importanta pentru vizitatori datorita obiectivelor turistice printre care se numara Casa Poporului, Casa Radio, Biblioteca Nationala, Tribunalul Bucuresti, cladirile istorice, cu arhitecturi deosebite, si a numeroaselor hoteluri ce asigura acestora toate facilitatile necesare pe perioada unei sederi de scurta durata.

Apartamente de inchiriat Unirii: www.casatransimob.ro/oferte/inchirieri-apartamente-in-unirii-115674-0–4.html

Vile de inchiriat Unirii: : www.casatransimob.ro/oferte/inchirieri-case-vile-unirii.html

Spatii birouri de inchiriat Unirii: www.casatransimob.ro/oferte/spatii-birouri-de-inchiriat-unirii.html

Unirii o zona ultracentrala – pentru mai multe detalii contactati-ne:

Lucian Nistor Agent Imobiliar Unirii

Tel(Vodafone): 0735.167.333

Fix/Fax (Rcs&Rds): 031.425.70.27 / 031.425.70.28

Email: lucian@casatransimob.ro
Web: www.casatransimob.ro / www.soseaua-nordului.ro/ / www.apartamente-herastrau.ro/ ( Casa Transimob Agentie Imobiliara sector 2 – oferte actualizate zilnic! )

Leave a Reply